Diploma-uitreikingen Cambreur in beeld gebracht

Foto: Jan Stads/Pix4Profs

Stralende leerlingen in mooie outfits op de dag van hun diploma-uitreiking. Niet op school, maar op een feestelijke locatie. Dat wil je zien, daar wil je bij zijn. Dat eerste kan, dat tweede mag nu net niet in deze coronatijd.

Daarom doet het Cambreur College  live verslag van de vier diploma-uitreikingen, zodat u thuis uw kleindochter of kleinzoon, buurmeisje of buurjongen, neef of nicht, vriend of vriendin, medewerker of goede kennis op uw gemak kunt bewonderen. Het Cambreur College doet een dringend op alle Dongenaren om niet naar de Oude Kerk te komen. “Houden we ons niet aan de afspraken die gemaakt zijn met de gemeente Dongen, dan gaat het hele feest niet door!”” aldus de organisatie

De uitzending is te zien via:
https://dongen.media/cambreur-college/
of
ZIGGO kanaal 42 TV Langstraat.

En u kunt zelf ook een bijdrage leveren aan de uitzending Wilt u iemand feliciteren? Wilt u iemand complimenteren met zijn of haar mooie outfit? Wilt u iemand bedanken? Dan is dit het telefoonnummer:  06-25580302.  Uw reacties maken de uitzending nog levendiger en leuker en geven net dat speciale extra voor de geslaagde leerlingen. Zij verdienen het!

Wanneer is het allemaal te doen?

woensdag 8 juli 14.30 – 18.30 uur mavo
woensdag 8 juli 19.00 – 22.00 uur vmbo
donderdag 9 juli 15.00 – 19.30 uur (T)havo
donderdag 9 juli 20.00 – 22.00 uur (T)vwo

De organisatie bij  het Cambreur College feliciteert de geslaagde leerlingen van harte, hoopt dat het weer meezit en wenst de leerlingen enhun ouders een mooie, alternatieve diploma-uitreiking.

Reacties