Barmann Custom Bars & Furniture maakt erkenning als 5-sterrenspecialist meer dan waar

Foto:

Advertorial Je hoeft je huis helemaal niet uit om de gezelligheid van een eetcafé, wijnbar of bruine kroeg te ervaren. Je kan hier heel gemakkelijk thuis van genieten met vrienden of familie. Als je de juiste inrichting hebt ten minste. Barmann Custom Bars & Furniture is er om deze door velen gekoesterde droom waar te maken. In je huis, tuin of kantoor creëren we de sfeer die jij zoekt. Helemaal op maat. Van een mooi meubelstuk tot een complete restyling; het begint bij een barkast of een wijnkabinet, maar een mancave of thuiskroeg kan ook. Je kan het zo gek maken als je zelf wilt.

De ultieme thuisbar
Het proces om tot de ultieme thuisbar te komen, begint bij het in kaart brengen van je wensen. Tijdens een eerste gesprek, zet eigenaar en bedenker van Barmann Custom Bars & Furniture Twan van Os alle wensen op een rijtje en zorgt hij voor de nodige inspiratie over sfeer, stijl en mogelijkheden. Vervolgens wordt er gekeken hoe de ideeën omgezet kunnen worden naar een plan dat past binnen het budget en de ruimte waar de bar komt te staan. Dit alles wordt aangeboden in een heldere offerte. Tot slot wordt er een plan gemaakt voor de daadwerkelijke oplevering, zodat je exact weet wanneer je van je eigen bar kunt genieten.

Modulaire barren
Nieuw in het assortiment van Barmann Custom Bars & Furniture is de modulaire bar. Met dit systeem kan je uit bestaande onderdelen een bar samen stellen, zoals jij hem wenst. Een hoek- of zelfs een U-bar? Het kan allemaal! Dankzij de vele afwerkingsmogelijkheden ontstaat er altijd een uniek product dat geheel aan de wensen van de gebruiker voldoet. Meer informatie vind je op de website www.barmann.nl. Hier kan je ook fraaie accessoires zoals barkrukken, wijnkoelingen en tapinstallaties vinden.

100% tevreden klanten
Een eigen bar is een product waarbij de beleving een belangrijke rol speelt. Twan van Os vindt het dan ook erg belangrijk hoe zijn klanten de door hem geleverde service ervaren. Hier is de erkenning als 5-sterrenspecialist uit voort gevloeid. Het keurmerk wordt alleen toegekend aan bedrijven die service en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Maar liefst 100% van alle klanten geeft aan supertevreden te zijn over hun aankoop bij Barmann Custom Bars & Furniture, een score waar de eigenaar erg trots op is.

Barmann Custom Bars & Furniture (showroom alleen open op afspraak)
De Hak 16b
5107 RG Dongen
0162-240001
[email protected]
www.barmann.nl

Reacties