Gratis thuisspeelpakket voor modderdag

Foto: Pixabay License/Lirinya

Op maandag 29 juni is het Nationale Modderdag. Een dag in het teken van spelen met zand en water en dus de natuurlijke elementen.

‘Tijd voor Spel’ was van plan om een evenement op te zetten in Dongen, zodat de kinderen deel kunnen nemen aan een waar modderspektakel. Helaas gaat dat nog niet, maar thuis kan dit wel!

In samenwerking met verschillende Dongense bedrijven is het thuisspeelpakket geboren, zodat je toch mee kunt doen aan Nationale Modderdag. Van den Noort levert zand, AVRI levert bakjes en potjes, Ecco Leather zorgt voor een typische Dongense toevoeging en Leijten drukt de flyer waarop allerlei spelideeën staan. Eva Commeren zorgt er namens ‘Tijd voor Spel’ voor dat het één pakket wordt, zodat je thuis alleen nog maar water toe hoeft te voegen en kunt gaan spelen!

Wil je ook zo’n pakket voor thuis of misschien wel voor op de opvang of op school? Op is op, dus stuur snel een mailtje naar [email protected]. En als je deze op zaterdagochtend 27 juni op komt halen, dan heb je ook nog eens kans dat je mooi op de foto wordt gezet. Babet Trommelen van Liefdemoetjevieren is dan namelijk ook aanwezig!

Reacties