Gratis gezondheidstest bij Fit- en gezondheidscentrum De Vennen.

Foto: Jan Stads/Pix4Profs

Op dinsdag 30 juni, daags voordat de sportscholen weer open mogen voor publiek, wordt in De Vennen een vitaliteitsdag georganiseerd. Deelnemers kunnen door middel van testen en metingen erachter komen hoe het met hun lichamelijke gezondheid is gesteld.

Er worden allerlei testjes gedaan. Denk aan het testen van de spierlengte testen, het opmeten van uw hartslag, het bepalen van BMI, vet- en spiermassapercentage, sprong- en knijpkracht en uithoudingsvermogen. U kunt zelf ook met voorstellen komen.  Naar aanleiding van de resultaten van deze testen worden adviezen gegeven om onderdelen van uw lichaam te verbeteren. U kunt daarvoor kiezen om een gratis proefles bij De Vennen te gaan volgen. Het is tevens een motivatie om weer meer te gaan bewegen.

Aanmelden vanaf 25 jaar.
De doelgroep deze vitaliteit dag is 55 plus. Maar ook personen vanaf 25 jaar, die denken dat hun lichaam wat meer beweging nodig heeft, kunnen zich inschrijven voor een test.

Informatie over inschrijven
Inschrijven kan voor de leeftijdsgroep: 25 – 40 jaar en 40 – 55 jaar. De dag dat u getest kunt worden is 30 juni bij De Vennen aan de Deken Batenburgstraat 2, 5104 CR Dongen. Bij het inschrijven geeft u uw tijdsvoorkeur aan. (13.00, 13.30, 14.00, 14.30, 15.00, 15.30 en 16.00 uur).
Inschrijven via [email protected]  U dient hierbij te vermelden: uw naam, tijdstip test, leeftijdscategorie en emailadres.

Dit is de afstudeeropdracht van Lars Snijders. Hij studeert aan het ROC Tilburg, Sport en Bewegen, richting leefstijlcoach. In het kader van de wet op de privacy krijgt u na afloop uw gegevens mee naar huis en worden deze niet meer gebruikt.

Reacties