Aanvullende maatregelen rondom uitvaart Walter de Bruijne

Foto: Jan Stads/Pix4Profs

Aanstaande maandag is het tijd voor een laatste groet aan Walter de Bruijne. Wegens de grote toeloop die hierbij verwacht wordt zijn er, in samenspraak met de gemeente Dongen, enkele aanvullende maatregelen van kracht, om het afscheid op een waardige manier, te laten verlopen.

De route die de stoet, met onder meer de motorrijders van MTC Carrot County Ridersz, aflegt zal door de hele straat Weide gaan alvorens de stoet richting de Procureurweg gaat. Aan degenen die maandag de laatste eer willen bewijzen aan Walter wordt dan ook vriendelijk verzocht zich te verspreiden over de gehele straat (zie de rode lijn op het kaartje beneden). Op deze manier kunnen de RIVM richtlijnen in acht worden genomen en kan het afscheid van Walter op een ordelijke en waardige manier verlopen.

Google Maps

In de rouwbrief is te lezen dat bij de woning van Walter een vaas gereed staat voor meegebrachte bloemen. Om te voorkomen dat er zich te veel mensen begeven op één plaats zullen er verspreid over de hele straat Weide diverse mogelijkheden zijn om uw bloemen achter te laten. De bloemen krijgen later een mooie bestemming.

Reacties