Deze week in uw brievenbus: De Gids van Dongen

Foto:

‘Wees loyaal, koop lokaal’, dat horen we vaak de laatste tijd. Maar kun je bij de lokale ondernemers in Dongen, ‘s Gravenmoer en Klein-Dongen-Vaart eigenlijk wel vinden waar je naar op zoek bent? Is er voldoende aanbod? Het antwoord daarop is een volmondig ‘JA’, en met de ‘Gids van Dongen’ wordt het bewijs daarvan geleverd.

Dongenaren zijn een ondernemend volkje. In de eerste editie van de Gids van Dongen, die u aangeboden wordt door de jubilerende website dongen.nieuws.nl , zijn meer dan 1.000 bedrijven uit onze gemeente te vinden, die u op allerlei manieren van dienst kunnen zijn. Deze Dongense ondernemers staan handig gerangschikt in rubrieken. Daarnaast vindt u in de Gids van Dongen gemeentelijke informatie en een ‘sociale kaart’ met belangrijke adressen en contactgegevens van diverse sociaal-maatschappelijke organisaties.

De eerste editie van De Gids van Dongen wordt gratis huis aan huis verspreid in het weekend van 19 tot en met 21 juni. Toch handig zo’n gids, die je altijd binnen handbereik hebt en waarin je snel kunt vinden welk bedrijf of welke instantie jou in je eigen dorp kan helpen bij je zoekvraag. Bewaar deze Gids dus op een plek waar u ‘m gemakkelijk terug kunt vinden, want u zult ‘m regelmatig goed kunnen gebruiken.

De Gids van Dongen is ook online beschikbaar via www.degidsvandongen.nl. Zowel online als offline dus, zodat iedere Dongenaar op zijn of haar eigen wijze het enorme aanbod in eigen dorp kan vinden.

Reacties