Verras je vader met een verantwoord en stoer BBQ pakket.

Foto:

Advertorial Wie wil er nu niet zijn vader verrassen met een stoere barbecue? Dat dachten wij ook!

Speciaal voor Vaderdag hebben we stoere papa BBQ pakketten samengesteld.  Natuurlijk kunt u ook kiezen voor onze andere pakketten of gewoon losse BBQ items bestellen. U kunt uw BBQ pakket al bestellen vanaf 2 personen.

Fornuis-aan-huis werkt met lokale leveranciers, onder andere met lokale boeren en slagers. Bij ons staat het dierenwelzijn echt centraal. Zo werken wij onder andere samen met een slager die zijn eigen runderen houdt en dus ook boert. Zoals de boer zegt: “de liefde die je in de koe stopt, proef je altijd terug”. En ik kan jullie zeggen dat is zo! Al het rundvlees waar wij mee werken leeft 365 dagen per jaar op de Hollandse weide. Naast dat we met verantwoord rundvlees werken, doen we dit ook met verantwoord varkens- en kippenvlees. Wij kunnen dus echt zeggen, dat wij weten waar ons vlees vandaan komt. Hierdoor kunnen wij ook de kwaliteit en het dierenwelzijn 100% garanderen. Wij staan voor verantwoord en een goede kwaliteit.

Naast dat wij met dierlijke producten werken, kunt u bij ons ook terecht voor een vegetarisch barbecue pakket, bestaande uit huisgemaakte vegetarische barbecue gerechten. Dus zoals u ziet is er bij fornuis-aan-huis voor ieder wat wils.

Voor de echte stoere BBQ’ers kunt u bij Fornuis-aan-huis ook terecht voor uw hele kip met een bierblik. De kip is dan voor u al volledig gemarineerd. Heeft u speciale wensen? Laat het ons dan weten. Want alles is bespreekbaar bij Fornuis-aan-huis.

Daarnaast is het ook mogelijk om een echte barbecue schort te bestellen met uw persoonlijke tekst erop. We hebben echte 100% leren BBQ schorten, deze zijn al te bestellen voor slechts  €28,00 inclusief bedrukking van uw persoonlijke tekst. De katoenen schort is al te bestellen voor €16,00 inclusief bedrukken.

Reacties