Help de Zonnebloem afdeling Dongen-‘s Gravenmoer van haar loten af

Foto:

Elk jaar staan de Zonnebloemvrijwilligers van de afdeling Dongen-‘s Gravenmoer in april op het Oranjeparkfestival en in juni in de supermarkten om loten te verkopen. Helaas is dat dit jaar niet mogelijk.

Maar volgend jaar willen we graag weer activiteiten voor onze gasten organiseren. Denk aan knutselmiddagen, dagtochten, museumbezoekjes en aangepaste vakanties waar heel veel mensen met een beperking van genieten. Het mooie van de loterij is dat van elk lot € 1,50 rechtstreeks naar onze eigen afdeling gaat. Daardoor hebben mensen uit de gemeente Dongen er direct voordeel van.

De vrijwilligers willen heel graag hun loten verkopen en we moeten het dit jaar creatief aanpakken. Misschien woont één van onze vrijwilligers bij u in de straat en belt hij of zij een keer bij u aan om een lot te verkopen. Helpt u ons dan?

Voor meer informatie kunt u bij mij terecht, Nannie de Nijs Bik-Plasman, telefoon 0162-318553, e-mail [email protected] Vanzelfsprekend kunt u ook rechtstreeks contact met mij opnemen als u loten wilt kopen. De loten kosten € 2,- per stuk, en er zijn ook nog eens leuke prijzen te winnen.

Reacties

Cookieinstellingen