Blazers Compagnie Dongen verrast met ‘Toffe’ versie ‘Mr. Blue Sky’

Foto:

Afgelopen week stond oorspronkelijk de kunstweek TOF! gepland. De hele week zouden ruim 2100 leerlingen van alle basisscholen in de gemeente Dongen ondergedompeld zijn in de Kunst en Cultuur.

Helaas strooide het coronavirus roet in het eten en ging deze bijzondere week dit jaar niet door. Maar wat in het vat zit….In de week van 7 t/m 11 juni 2021 gaan we TOF! aslnog beleven en kan Dongen genieten van muziek, dans, beeldende kunst, theater, literatuur, foto/film/nieuwe media en erfgoed. Het complete programma van TOF! zal plaatsvinden op het Wilhelminaplein, in Park Vredeoord en in De Cammeleur. Op de Facebookpagina van TOF! wordt je op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen.

Een onderdeel van TOF! is het project Maesto waarbij 6 bekende Dongenaren hun dirigeertalenten kunnen laten zien terwijl zij het orkest leiden van de Blazers Compagnie Dongen. Nu deze BCD vanwege het coronavirus niet gezamenlijk kan musiceren, is er een digitaal alternatief op poten gezet! ‘Maestro Dongen’ gaat door op een andere, nog te bepalen  datum, in overleg met de potentiele maestro’s en de muzikanten van de  BCD, die als voorproefje al wel een coronaproof  versie opnamen van Mr. Blue Sky. Geniet evan!

Reacties