DVVC Talent Academie samen met Atledo in de hoogste versnelling

Foto:

Voetbal is een veelomvattende sport waarbij verschillende aspecten aan bod komen zoals spelinzicht, kracht, balvaardigheid, maar ook explosiviteit, loopvermogen en wendbaarheid.

In atletiekvereniging Atledo hebben we een perfecte samenwerkingspartner gevonden om vanaf het komende seizoen onze spelers op deze specifieke onderdelen verder te ontwikkelen.De gespecialiseerde trainers van Atledo gaan onze spelers begeleiden in het verbeteren van onder meer souplesse, balans en explosiviteit.Kortom, hét totaalpakket op het gebied van loopscholing. Eerder zijn we al de samenwerking aangegaan met Fysiomore waarbij onze spelers kennis hebben gemaakt met onder andere (aqua-) fitnessactiviteiten.De loopscholing van Atledo is een mooie aanvulling op het totaalpakket dat DVVC Talent Academie aanbiedt.

In Dongen doen we dingen samen en de samenwerkingen tussen DVVC Talent Academie en Fysiomore en Atledo zijn hiervan mooie voorbeelden.

Wil je meer informatie of heb je interesse om bij de DVVC Talent Academie aan te sluiten, neem dan contact op met [email protected] of ga naar www.dvvctalentacademie.nl Voor meer info over Atledo, kijk op www.Atledo.nl

Reacties