Aartsen (Fruit and vegetables), Kids Foundation bezorgt nieuwe outfits voor G-Team

Foto:

Het zat er al een tijdje aan te komen, maar het Corona-virus gooide roet in het eten. Aartsen, Breda, achtte nu toch de tijd rijp een paar hele mooie grote dozen af te komen leveren bij DVVC.

Aartsen, Kids Foundation is de sponsor van het G-team en vonden dat het team na al die jaren wel een mooie nieuwe outfit verdiend had. Zeker nu het logo van Aartsen een fris en fruitige nieuwe look heeft gekregen. Die moet uiteraard zichtbaar zijn op prachtige nieuwe shirts.
Daarom was Nadi’s auto volgeladen met dozen die door de leider van het G-team, Cees Siemons, trainer Jan Verheijen, en voorzitter Carla van Delft met grote dankbaarheid in ontvangst werden genomen.

Het G-team mag zich straks verheugen, wanneer de wedstrijden weer worden opgestart, aan te mogen treden in frisse nieuwe tenues, compleet met sweaters en sporttassen voor de spelers en prachtige jassen voor de coaches. Het belooft een prachtig beeld te worden want het is de bedoeling dat de presentatie van al dat moois gebeurd tijdens een eerste vriendschappelijke wedstrijd tegen v.v. Terheijden die ook in het nieuw zullen verschijnen. Naam van de sponsor? Aartsen, Kids Foundation.

Dat rode appeltje (logo) zorgt straks ongetwijfeld voor heel veel mooie, gezonde, rode blosjes op vele lachende gezichten van blije spelers.
Een mooie bos bloemen, woorden van dank van leider, trainer en voorzitter, en vooral stralende lachen en twinkelende ogen van allen brachten duidelijk het “Dank jullie wel” over voor deze mooie sponsoring.

Het G-Team kan er weer jaren tegenaan. Wij kunnen niet wachten om hun straks in al dat moois te zien rondlopen. We hopen dat het dan ook weer voor toeschouwers mogelijk is van het (voetbal)spel van dit team te kunnen genieten. Deze stralende dag bracht in elk geval al nog een extra zonnetje met al dat moois voor een prachtteam. Aartsen, Kids Foundation: Hartelijk dank voor deze mooie sponsoring.

Reacties