Politie vindt hennepgerelateerde zaken op drie adressen

Foto: Politie Gemeente Dongen

Afgelopen dinsdag is door politie, Enexis, gemeente Dongen en woningbouwvereniging Casade een integrale controle gehouden. Op drie adressen werden hennepgerelateerde zaken gevonden.

In een woning aan de Noorderlaan te Dongen werd een in werking zijnde hennepkwekerij aangetroffen. In de kwekerij stonden 12 grote hennepplanten. In een woning aan de ’s Gravenhoven te ’s Gravenmoer werd een hennepkwekerij zonder planten aangetroffen. De kwekerij is hiervoor hoogstwaarschijnlijk wel in bedrijf geweest. In een woning aan de Haagwinde te Dongen werden goederen gevonden welke gebruikt worden in een kwekerij en werd bijna 250 gram aan hennep aangetroffen.

Door een speciaal bedrijf zijn alle goederen afgevoerd ter vernietiging. Omdat er sprake was van diefstal stroom is door Enexis de stroom afgesloten. Enexis gaat de kosten verhalen op de bewoners. De gemeente is voornemens om de panden tijdelijk te sluiten. In de gevallen van een huurovereenkomst gaat woningbouwvereniging Casade de huurovereenkomst stop zetten. De politie doet verder onderzoek en proces-verbaal wordt opgemaakt.

Reacties