Pukkemuk vanaf 15 mei 2020 weer open

Foto:

Na een sluiting van bijna twee maanden mag Pukkemuk vanaf vrijdag 15 mei 2020 weer open. Met een aangepast protocol, goedgekeurd door de Gemeente Dongen, is Pukkemuk blij dat zij de deuren weer open kunnen zetten voor alle kinderen en ouders.

“We zijn blij dat wij vanaf vrijdag kinderen weer een leuke dag kunnen bezorgen,” zegt Huub van Leijse van Pukkemuk. “Er zijn wel de nodige aanpassingen geweest. Zo mogen er in het binnenpark  maximaal slechts 28 personen maar zijn in het buitenpark maximaal 500 mensen toegestaan.

Op paden waar een kruising is, staat een markering zodat de bezoekers niet dicht bij elkaar kunnen komen en iedereen  zich aan de 1,5 meter afstand kan houden. Ook is de ingang op ,een andere plaats dan de uitgang, zodat mensen elkaar nooit kruisen. Er hangen er op verschillende plekken corona voorschriften waaraan iedereen zich moet houden.

Gasten kunnen de komende maanden alleen online tickets bestellen. Er zijn ochtend-,  middag-, en dagtickets beschikbaar. Zonder van tevoren gekocht ticket heeft u geen toegang. Met abonnementhouders wordt contact opgenomen. Tickets zijn te bestellen via pukkemuk.nl/winkel. Wij vragen je alleen te komen wanneer je je helemaal gezond voelt, en om thuis te blijven als je ziekteverschijnselen hebt.

 

Reacties