Welkom op de open trainingen van voetbalvereniging Olympia’60

Foto: Jan Stads/Pix4Profs

Elk jaar rond deze tijd, maar zeker in deze bijzondere periode, kun je bij Olympia’60 terecht voor leuke proeftrainingen.

Graag willen we nieuw jonge talentjes kennis laten maken met de voetbalsport in het algemeen en de vereniging Olympia’60 in het bijzonder. Jongens en meisjes van 4 tot en met 8 jaar zijn harte welkom om vanaf 13 mei tot 17 juni iedere woensdag mee te trainen van 18:30- 19:30 uur. Oudere jeugd is natuurlijk ook van harte welkom bij een training met leeftijdsgenoten.

Olympia’60 kenmerkt zich door een gedegen jeugdafdeling met een groot en sterk team aan vrijwilligers. De 250 jeugdleden worden aangestuurd door een stevige jeugdcommissie met daarin leeftijdscoördinatoren. Zij hebben weer nauw overleg met de, ook weer per leeftijdscategorie, aanwezige personen in de technische commissie. Onmisbaar zijn de vele vrijwillige leiders en trainers voor de begeleiding van de teams tijdens trainingen en wedstrijden.

Daarnaast staat Olympia’60 bekend als een warme vereniging waar sfeer en prestatie hand in hand gaan en waar plaats is voor iedereen.
Naast het voetbal zijn er tal van andere activiteiten zoals het bezoeken van een eredivisie wedstrijd, indoor soccer toernooi en het jaarlijkse weekendkamp. Kijk op www.olympia60.nl voor meer informatie.

Normaal kun je te allen tijde je aandienen op onze dit jaar volledig vernieuwde accommodatie op sportpark Crispijn. In deze periode dien je je even aan te melden. Dit doe je door een e-mail te sturen naar [email protected] .

Reacties