De Efteling heropent haar deuren op 20 mei

Foto: Efteling

In goed overleg met de veiligheidsregio’s, heeft de Efteling besloten om met concrete stappen toe te werken naar een heropening van het attractiepark. Het park streeft ernaar ernaar om op 20 mei 2020 haar deuren weer te openen. Dit gebeurt dan wel op aangepaste wijze en met een maximaal aantal gasten (maximaal 1/3 van de capaciteit van de Efteling).

“De instructie van het kabinet ‘blijf zoveel mogelijk thuis’ is nu versoepeld naar ‘vermijd drukte’. Daar kunnen wij, als dagattractie, als geen ander voor zorgen! Wij hebben alle benodigdheden, kennis en expertise in huis om, ook nu, op een veilige manier gasten te ontvangen. Met het protocol dat is opgesteld door brancheverenigingen Club van Elf en Nederlandse Vereniging van Dierentuinen, zijn we er klaar voor.” meldt de Efteling in een bericht.

“Veiligheid heeft altijd onze prioriteit. Het openen van ons attractiepark doen we daarom stapsgewijs. We beginnen met een kleine groep gasten en verwelkomen daarna een steeds meer gasten in ons park. Zo kunnen onze medewerkers wennen aan nieuwe werkwijzen en kunnen we, waar nodig, de puntjes op de i zetten.”

Reacties