Olympia’60 vandaag precies 60 jaar oud

Olympia'60 viert het kampioenschap in 2016
Foto: Jan Stads/Pix4Profs

Vandaag (6 mei) is het precies 60 jaar geleden dat Olympia’60 als vereniging is ingeschreven.

Helaas kan deze mijlpaal niet gevierd worden zoals Olympianen dat willen en kunnen. Eigenlijk zou er in het aanstaande Pinksterweekend een grandioos feest georganiseerd worden voor jong en oud. Met voetbal, feesttent, hapje, drankje en muziek.

“Dat is natuurlijk erg jammer. Maar ook in deze tijd is en blijft Olympia’60 een bruisende, dynamische vereniging waarnaar het de afgelopen 60 is uitgegroeid.” aldus de vereniging. In 1960 was Café Achterberg het thuishonk voor alleen een paar seniorenteams.  Later kwam daar ook jeugd bij en kreeg men een eigen clubhuis op sportpark Dongekant. In de jaren 80 is de huidige locatie Sportpark Crispijn betrokken waar in het begin van dit seizoen een prachtige, nieuwe kleedkamer accommodatie is geopend.

Met ruim 500 leden, 250 jeugdleden, 7 seniorenteams en 23 jeugdteams is Olympia’60 klaar om volgend seizoen weer knallend van start te gaan.

Wil je ook lid worden van deze 60 jaar jonge vereniging ? Kijk op de website www.olympia60.nl voor meer informatie. Voor de jongste jeugd zijn er binnenkort open trainingen om kennis te maken. En als bonus vier je dan het grootse 61-jarige jubileum met de vereniging mee !

Reacties