MvH Media organiseert vrij toegankelijke webinar met internationale keynote spreker Steven van Belleghem

Foto: stevenvanbelleghem.com

Één van de meest vooraanstaande internationale sprekers op het gebied van marketing en klantbeleving organiseert samen met het online marketing bureau MvH Media uit Dongen een exclusieve webinar die vrij toegankelijk is voor iedereen.

Klanten waar Steven meer dan regelmatig zijn kennis en visie mee deelt zijn Coolblue, Disney, Microsoft, Google, Booking.com en Unilever.
MvH Media en Steven slaan de handen ineen om juist nú de kennis over de actualiteit te delen in een vrij toegankelijke webinar op donderdag 7 mei om 13.00 uur.

Steven is een internationaal vooraanstaande key-note spreker. De van oorsprong Belgische spreker heeft in meer dan 40 landen op het podium gestaan om kennis te delen. Steven heeft diverse boeken geschreven over de toekomst van marketing en klantcontact. Zijn boeken zijn internationaal meer dan 120.000 keer verkocht, in meer dan zeven talen vertaald en hebben diverse prijzen gewonnen. Waaronder het meest innovatieve marketing boek en het beste marketing boek. Meer dan regelmatig wordt hij dan ook door de grote tech-organisaties zoals Coolblue, Google en Booking.com, maar ook traditionele banken en verzekeraars gevraagd om advies en inzichten te geven over de toekomst van marketing.

De huidige coronacrisis zorgt ervoor dat barrières versneld worden weggenomen. Nederland is massaal gaan videobellen, veel meer boodschappen gebeuren online, e-commerce verkopen hebben een versnelde groei doorgemaakt én nog meer klantinteracties gebeuren online. Een deel van deze veranderingen zullen ook ná deze crisis blijvend zijn, getuigen de ontwikkelingen in andere landen. In de rest van de wereld zijn er inspirerende voorbeelden van bedrijven hoe zij omgaan met de nieuwe werkelijkheid, die evengoed stand houden als de maatregelen weer versoepeld worden.

Normaliter organiseert het online marketingbureau MvH Media grote fysiek evenementen om bestaande én toekomstige relaties te inspireren op het gebied van online marketing. Eerder waren Tom Coronel en professor Cor Molenaar al te gast op deze evenementen. MvH Media heeft het delen van kennis altijd als één van de belangrijke pijlers gezien in de strategie van het bedrijf. Meer dan regelmatig worden blogs, seminars en evenementen georganiseerd om hier gestalte aan te geven. “De huidige coronacrisis zorgt voor een uitdaging bij veel ondernemers én tegelijkertijd is er een ontzettend grote behoefte om snel digitaal te kijken naar nieuwe kansen. Door een vrij toegankelijke webinar met een internationale spreker te lanceren hopen we te kunnen voldoen aan deze behoefte. Juist nu is het belangrijk om vooruit te kijken, zowel voor de korte áls de lange termijn. Het verschil kan soms al vrij gemakkelijk gemaakt worden door een kleine strategie aanpassing” aldus directeur Mark van Hattum.

De webinar met Steven van Belleghem vindt plaats op donderdag 7 mei om 13.00 uur. Deze is vrij toegankelijk voor iedereen. Inschrijven via https://www.mvhmedia.nl/webinar is wel een vereiste zodat je verzekerd bent van een link naar het live event.

Reacties