Reserveer nu je moederdagontbijt aan huis

Foto:

Advertorial Na een groot succes met Pasen brengt Fornuis-aan-huis met Moederdag een volledig verzorgd en liefdevol ontbijt aan huis.

Wilt u iemand verrassen met een heerlijk ontbijt aan huis, of wilt u zelf genieten van een liefdevol ontbijt, het kan allemaal! Voor slechts €12,50 p.p. komt Fornuis-aan-huis een volledig verzorgd ontbijt aan huis bezorgen.

Op zondag 10 mei 2020 (Moederdag) bezorgt Fornuis-aan-huis gratis in de gemeente Dongen. Wilt u een ontbijt buiten Dongen ontvangen, dan kan dat natuurlijk ook. Neem dan telefonisch of per email contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. U kunt het ontbijt al bestellen vanaf 1 persoon. Als u iemand helemaal wilt verassen, kunt u het ontbijt uitbreiden met een bloemetje inclusief vaas voor slechts €5. Daarnaast is het ook mogelijk om het ontbijtje uit te breiden met een flesje bubbels.

U kunt uw bestelling plaatsen op de website door middel van het bestelformulier. Indien het voor u niet mogelijk is om de bestelling op deze manier te doen, kunt u ook telefonisch of per e-mail contact opnemen. Bij bestelling vanaf 3 personen op 1 afleveradres, ontvangt u een korting van 10% per persoon. De ontbijtjes worden vanaf 8:00 bezorgd. U kunt uw voorkeurtijd aangeven op onze website.

Naast ontbijtjes verzorgt Fornuis-aan-huis ook volledig verzorgde diners. Ook in deze moeilijke tijd zijn er mogelijkheden bij Fornuis-aan-huis. Wij brengen een volledig verzorgd diner per gang tot aan de deur. Hierdoor kunt u volledig genieten van een onbezorgd diner.

Daarnaast heeft Fornuis-aan-huis de duurzame picknick box. Deze box is volledig gemaakt van gerecycled en natuurlijk materiaal. De picknick box is samengesteld uit duurzame en lokale producten.

Wilt u een Moederdag ontbijtje bestellen of bent u benieuwd naar alle services van Fornuis-aan-huis? Neem dan contact op, want alles is bespreekbaar bij Fornuis-aan-huis!

[email protected]
www.fornuis-aan-huis.nl
0652520896

Reacties