STUDIO OPF op uw TV: Ziggo kanaal 42

Foto:

De uitzending van STUDIO OPF op Koningsdag 27 april zal onder meer te volgen zijn op uw TV via Ziggo kanaal 42

Enkele weken terug heeft het Oranje Comité Dongen helaas moeten beslissen dat het Oranjeparkfestival, zoals Dongen dat kent, niet door kan gaan. Maar niets van zich laten horen vond het comité geen optie en zit niet in hun (oranje) bloed. Daarom: Koningsdag gaat door!

De organisatie van het Oranjeparkfestival heeft een manier bedacht om ‘w(K)oningsdag’ dit jaar vanuit thuis prima door te komen. Een enthousiast team is achter de schermen druk bezig om te zorgen voor een waardig alternatief voor de gezellige oranje momenten.

STUDIO OPF: live thuis te volgen!
“Vanuit een centrale locatie in Dongen wordt op maandag 27 april vanuit STUDIO OPF van 10.00 uur tot 16.30 uur uitgezonden; vóór, door en mét alle inwoners van Dongen, Klein-Dongen-Vaart en ’s Gravenmoer. Tijdens de show worden de kijkers en luisteraars getrakteerd op divers entertainment, denk hierbij aan (live)-muziek van de huisband de ‘Goed-dat-je-thuis-Band’, quizjes met leuke prijzen, bellen met bekende Dongenaren en hoogtepunten uit vorige edities” zo meldt het Oranje Comité.

Ook zijn er enkele actieve thuis-doe-opdrachten. “Hier kunnen we nog niet al te veel over verklappen maar uiteraard gaan we wel op zoek naar de mooist versierde fiets en de lekkerste oranje taart of cake van Dongen. Zorg dus dat je hier al een klein beetje op voorbereid bent! Natuurlijk vergeten we ook de nationale momenten niet.” aldus het Oranje Comité.

Waar vind ik STUDIO OPF?
U kunt de uitzending volgen via de website studio.oranjeparkfestival.nl. Het is ook mogelijk om de hele uitzending te bekijken via LangstraatTV welke te ontvangen is op de volgende kanalen: Ziggo Kanaal 42, KPN Kanaal 1342, Xs4all Kanaal 1342 en Telfort Kanaal 2065. Deel deze kanalen met uw familie, vrienden, collega’s en buren zodat zoveel mogelijk Dongenaren mee kunnen genieten van dit spektakel.

En houd de diverse social media in de gaten voor alle laatste berichten over STUDIO OPF!

 

Reacties