Koningsdag gaat door…met STUDIO OPF!

Foto:

Enkele weken terug heeft het Oranje Comité Dongen helaas moeten beslissen dat het Oranjeparkfestival, zoals Dongen dat kent, niet door kan gaan. Maar niets van zich laten horen vond het comité geen optie en zit niet in hun (oranje) bloed. Daarom: Koningsdag gaat door!

Daarom heeft de organisatie van het Oranjeparkfestival een alternatief bedacht en gaat Koningsdag in Dongen dus door! Een enthousiast team is achter de schermen druk bezig om te zorgen voor een mooi alternatief om ‘w(K)oningsdag’ dit jaar vanuit thuis prima door te komen.

STUDIO OPF: live thuis te volgen!
“Vanuit een centrale locatie in Dongen zullen wij op maandag 27 april vanuit STUDIO OPF van 10.00 uur tot 16.30 uur uitzenden; vóór, door en mét alle inwoners van Dongen, Klein-Dongen-Vaart en ’s Gravenmoer. Tijdens de show worden de kijkers en luisteraars getrakteerd op divers entertainment, denk hierbij aan (live)-muziek van de huisband de ‘Goed-dat-je-thuis-Band’, quizjes met leuke prijzen, bellen met bekende Dongenaren en hoogtepunten uit vorige edities” zo meldt het Oranje Comité.

Ook zijn er enkele actieve thuis-doe-opdrachten. “Hier kunnen we nog niet al te veel over verklappen maar uiteraard gaan we wel op zoek naar de mooist versierde fiets en de lekkerste oranje taart of cake van Dongen. Zorg dus dat je hier al een klein beetje op voorbereid bent! Natuurlijk vergeten we ook de nationale momenten niet.”

Online én op tv
U kunt de uitzending volgen via de website studio.oranjeparkfestival.nl. Het is ook mogelijk om de hele uitzending te bekijken via LangstraatTV welke te ontvangen is op de volgende kanalen: Ziggo Kanaal 42, KPN Kanaal 1342, Xs4all Kanaal 1342 en Telfort Kanaal 2065. Deel deze kanalen met uw familie, vrienden, collega’s en buren zodat zoveel mogelijk Dongenaren mee kunnen genieten van dit spektakel.

En houd de diverse social media in de gaten voor alle laatste berichten over STUDIO OPF!

Reacties