UITpunt Dongen geeft het stokje over aan RBT

Foto: Pixabay License

Vanaf 1 juli 2020 stopt de website van het Uitpunt. Vanaf dat moment is Regionaal Bureau Toerisme De Langstraat de plek waar evenementen uit Dongen en omstreken onder de aandacht kunnen worden gebracht.

RBT De Langstraat zal de dienstverlening van het UITpunt overnemen. In de Cammeleur in Dongen blijft een fysieke plek waar u terecht kan met u toeristische vragen. Dit het TIP: Toeristisch InformatiePunt.

Het Regionaal Bureau voor Toerisme De Langstraat is een organisatie die voor de gemeenten Dongen, Loon op Zand, Waalwijk en Heusden, het toeristisch aanbod verzamelt en verspreid. Daarnaast zijn zij voor de horeca en recreatieve ondernemers in de regio een partner om samen te werken aan een nóg beter, nóg completer en aangevuld toeristisch aanbod.

Tot 1 juli 2020 wordt het Uitpunt bijgehouden. U kunt uw evenementen nog steeds aanmelden, via een mail naar [email protected]. Tegelijkertijd kunt u uw evenement ook regionaal onder de aandacht brengen door het aan te melden op ontmoetdelangstraat.nl. Dat kan middels deze link https://www.ontmoetdelangstraat.nl/evenement-aanmelden. Vanaf 1 juli zult u alleen nog via De Langstraat uw evenementen kunnen aanmelden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen