Theek Away Loket komt naar Dongen

Foto:

Theek 5 introduceerde op 7 april het Theek Away Loket in de vestigingen Oosterhout (centrum) en Raamsdonksveer. Via deze service kunnen leden door naar 085-7441052 te bellen maximaal vier boeken of andere materialen reserveren en op een afgesproken tijdstip ophalen bij de bibliotheek. Wegens succes werd het Theek Away Loket vanaf vorige week uitgebreid naar de vestigingen in Dongen en Made. Voor meer informatie ga je naar www.theek5.nl/theekaway.

Hoe werkt het?
Om boeken of andere materialen te reserveren, bel je tussen 10:00 en 13:00 uur naar 085-7441052 en geef je aan dat je gebruik wil maken van de Theek Away service. Houd je bibliotheekpasnummer en de maximaal vier boektitels bij de hand. Let op! De boeken moeten al aanwezig zijn in de bibliotheek van Dongen omdat er geen transport is tussen vestigingen. Als je het lastig vindt om op voorhand titels te reserveren, kunnen de medewerkers van Theek 5 ook een verrassingspakket voor jou samenstellen op basis van jouw voorkeuren.

Een medewerker van Theek 5 vult het reserveringsformulier met je in en spreekt een dag en tijdstip met je af wanneer jij je boeken en/of materialen op kunt halen. In principe kun je je boeken ophalen op de eerste ophaaldag na je reservering. De ophaaldagen in Dongen zijn maandag en donderdag van 10:00 tot 12:00 uur bij de hoofdingang van de Cammeleur

Reacties