Dongenaar Stefan de Kogel maakt ‘Coronalied’ met Nederpop All Stars

Foto:

Omdat er al genoeg ellende is die samengaat met het coronavirus besloten de Nederpop All Stars, met ledazanger Stefan de Kogel uit Dongen, om eens een ander soort coronalied te maken.

“Er zijn al zoveel ‘serieuze’ nummers om mensen een hart onder de riem te steken, maar een beetje humor op z’n tijd werkt ook prima als steuntje in de rug. Het is daarom een vrolijk nummer geworden. We gebruiken de de melodie van Thuis Ben van Hans de Booij. We spelen dat nummer al een tijd en het is een van onze favoriete nummers. En met de toepasselijke titel was de keuze snel gemaakt.” aldus Stefan.

Thuis Blijf beschrijft een dag van de gemiddelde Nederlander die thuis moet blijven op een humoristische manier. En de All Stars hopen dat ze zo wat licht mogen brengen en een lach op de gezichten van de luisteraars kunnen toveren. En zoals het de titel betaamt, is het hele nummer in de huiskamers van de bandleden opgenomen.

De Nederpop All Stars zijn een band die bestaat uit ex-leden van onder andere Alderliefste en Het Goede Doel. Dongenaar Stefan de Kogel, met wie een uitgebreid interview te vinden is in de glossy 200% DONGEN van december 2019, is leadzanger van deze band, die tijdens de vorige editie van het Oranjeparkfestival de harten veroverde van duizenden Dongenaren. Bekijk en beluister het nummer hierboven.

Reacties