De lekkerste friet van Dongen kun je gewoon afhalen….

Foto: Bart van Kerkhof

Advertorial Veel horeca ondernemers hebben het initiatief genomen om in het weekend maaltijden te gaan bezorgen om zo toch enigszins het omzetverlies te kunnen opvangen, nu de overheid heeft bepaald dat café’s en restaurants tot minimaal 28 april gesloten moeten blijven.

Wat veel mensen wellicht nog niet weten, is dat er bij cafetaria’s gewoon nog frites en snacks afgehaald kunnen worden. Mariëlle Hoft van Frietenzo aan de Julianastraat 8, bekend van de lekkerste frites van Dongen, staat ook in deze coronatijd dagelijks klaar voor haar klanten.

“We hebben het in deze tijd niet echt breed. Restaurant BUUF is gesloten en we moeten het nu dus volledig van onze cafetaria hebben. We zijn helaas niet ingericht op het bezorgen van maaltijden. Dit hebben we nog nooit eerder hebben gedaan en het is ook niet zomaar geregeld. Er moet dan veel geïnvesteerd worden” aldus Mariëlle.

“We merken dat er momenteel minder mensen naar onze zaak komen om af te halen. Maar we zijn er gewoon wel hoor. Misschien omdat men niet weet dat dat gewoon nog heel veilig en snel kan. Het heeft eigenlijk alleen maar voordelen Je geeft je bestelling telefonisch door (via 0162- 313193) en je kan deze vaak al binnen 5 tot 15 minuten afhalen. Er staan geen klanten in de zaak, iedereen wacht buiten en je wordt geroepen als de bestelling klaar is. Dan kan er afgerekend worden en de bestelling kan worden meegenomen. Je verlaat het pand dan via de zij-ingang. Zo is er dus eenrichtingsverkeer; super veilig dus, en je weet precies hoe lang het duurt voordat je je eten op tafel hebt staan. Niet twijfelen dus, je bent hartstikke welkom bij Frietenzo.”

Vanaf zaterdag zijn ook de bekende spareribs en de saté van Buuf* te bestellen. “Die zijn erg populair en daar krijgen we veel vraag naar. Natuurlijk zorgen we er dan voor dat we die ook kunnen aanbieden.”

Openingstijden (in Coronatijd):
Maandag tot en met donderdag
17:00-19:30
Vrijdag tot en met zondag
17:00-20:00

*Over de gerechten van Buuf:
Deze kunnen alleen vooraf besteld worden en dan uiterlijk op zaterdag tot 15:00 uur.  Dit kan telefonisch of per e-mail: [email protected] (in het mailtje dan naam en telefoonnummer, zodat we kunnen terugbellen om de bestelling te bevestigen)

Reacties