Verrassend Dongen Dag ook afgelast

Foto:

Nog niet zo lang geleden publiceerden we hier een artikel. De titel bedroeg ‘De Verrassend Dongen Dag gaat door!’. Vol enthousiasme is de organisatie al een aantal maanden bezig met de voorbereidingen. Tot nu…

“Het is crisis, het Coronavirus heeft ons land en inmiddels steeds grotere delen van de wereld, in zijn greep. Het is dan ook helaas ondenkbaar dat de Verrassend Dongen Dag op 1 juni aanstaande doorgang zou kunnen vinden. Ondanks dat de getroffen landelijke maatregelen op dit moment tot 1 juni afgekondigd zijn, kunnen we het risico van grote aantallen mensen op meerdere locaties in Dongen op dat moment niet nemen. Dat heeft ons samen met gemeente Dongen doen besluiten om deze bijzondere dag definitief af te blazen. Als organisatie vinden wij dit ontzettend jammer, maar uw gezondheid is het allerbelangrijkst!”

Komende maanden zal de organisatie virtueel genoeg werk gaan verzetten om er in 2021 weer een meer dan fantastische dag van te gaan maken. “Voor nu rest ons aan iedereen te zeggen; heel veel sterkte in deze komende tijd!”

Reacties