Elke dag een quizvraag en een online pubquiz op 10 april

Foto:

Nu we allemaal zoveel mogelijk thuis moeten blijven , proberen we af en toe de zinnen eens te verzetten met een goed boek, een film en puzzel of…..een quizvraag.

Sinds 14 maart zorgt Dongenaar Martijn de Laat op zijn facebookpagina en de website kwisjes.com met ‘de vraag van vandaag’ voor wat afleidingen. Op 10 april pakt hij het nog wat groter aan met het organiseren van een online pubquiz waar alle quizliefhebbers aan mee kunnen doen. “Ik organiseer en maak inderdaad ook een online (pub)quiz getiteld De Thuisquiz – online edition” vertelt Martijn aan dongen.nieuws.nl. “Deze wordt gehouden¬† op 10 april en begint om 20.00 uur. Via een link die op de Facebooksite en website van Kwisjes komt zal deze te maken zijn:¬† Op dezelfde site kunnen teams ook aangeven dat ze mee willen doen. Meedoen kan met een team tot zes personen (op afstand uiteraard, via een online chat/videoprogramma).”

“De uitslagen zullen dan op zondagavond bekend worden gemaakt. Er zijn ook leuke, toepasselijke, prijzen te winnen, die ik uiteraard nog even geheim houd. Teams kunnen ook een kleine donatie doen via de site. Waarvan de helft naar een goed doel in Dongen zal gaan.”

 

Reacties