Wens de Cambreur examenkandidaten succes!

Foto:

Deze week zijn de examenkandidaten van het Cambreur College begonnen aan de laatste toetsen van de schoolexamens. De landelijke examens gaan vanwege de coronacrisis niet door en dat betekent dat het er nu extra om spant voor de leerlingen.

De ouders van de examenkandidaten van het Cambreur College hebben de handen ineengeslagen en doen samen een oproep aan alle Dongenaren om de leerlingen die nu bezig zijn met het schoolexamen, een hart onder de riem te steken in deze spannende tijd. Natuurlijk maakt dongen.nieuws.nl graag ruimte voor deze oproep. Uw reacties, aanmoedigingen, succeswensen worden gepubliceerd in dit artikel en steeds weer geüpdatet. Kom maar op met die gelukwensen. Stuur ze naar [email protected] en ze worden snel verwerkt. Scroll naar beneden voor de wensen.

Hieronder de oproep van de ouders

Wij , ouders van eindexamenkandidaten, willen de Dongenaren vragen om deze kinderen een hart onder de riem te steken. GEEN GALA, GEEN DIPLOMA UITREIKING, GEEN EINDEXAMENFEEST… Zich voorbereiden op deze examens vanuit huis onder vreemde omstandigheden in verwarrende en voor sommige emotionele tijden. Uiteraard is er veel leed, wat corona met zich mee brengt. Maar dit is het “kleine” leed wat voor deze groep kinderen heel reëel is. Dus deel en laat je betrokkenheid zien met deze examenkanjers op het Cambreur College!

—————————————————————————————————————-

Eind examen leerlingen heel veel succes jammer dat het anders is als anders maar jullie zijn kanjers en het gaat jullie lukken.toi toi Mari en Nel van os.❤💙

—————————————————————————————————————-

Ook vanuit Rijen voor de examenleerlingen…

Simone Verkade

Reacties