Nieuwbouwplan in Hoge Ham ‘achter de banken’

Foto: www.debunte.nl

Aan de Hoge Ham en achter de Minister Aalberselaan is De Bunte Vastgoed bezig met de herontwikkeling van ‘het binnengebied achter de banken’. Het nieuwbouwplan bestaat uit de ontwikkeling van 6 appartementen en 10 levensloopbestendige bungalows.

Tussen de huidige Rabobank en de ABN Amro komt er een kleinschalig appartementencomplex met 6 appartementen. De ruime drie-kamer-appartementen kijken uit over de Hoge Ham en op de begane grond hebben beide appartementen een tuin aan het binnenterrein. Daarnaast wordt er een nieuw parkeerterrein ontwikkeld met meer dan voldoende parkeerplaatsen voor beide banken en het nieuwe appartementengebouw.

Op het achterterrein komen 10 levensloopbestendige bungalows. Het worden vrijstaande- en vrijstaand geschakelde bungalows met mooie tuinen en een slaap- en badkamer op de begane grond. Daarnaast heeft elke woning één of twee parkeerplaatsen op eigen terrein. In het openbaar gebied tussen de woningen worden tevens voldoende parkeerplaatsen gerealiseerd voor de bezoekers en de tweede auto.

Op dit moment staat de ontwikkelaar aan de beginfase van de bestemmingsplanprocedure en kan nog geen voorspelling gedaan worden over het moment van start verkoop.

impressies: www.debunte.nl

Reacties