Geen zomerglossy 200% DONGEN, jubileumeditie in december

Foto:

De laatste weken is de wereld om ons heen drastisch veranderd. De coronacrisis laat haar sporen overal na. Ook in Dongen wordt het dagelijkse leven enorm beïnvloed door alle maatregelen die nodig zijn om deze crisis te bezweren.

Dat heeft natuurlijk  gevolgen voor vele zaken binnen de Dongense samenleving. Evenementen worden afgelast en het sociale leven komt zo’n beetje tot stilstand. Ondernemers hebben het moeilijk om het hoofd in deze moeilijke tijd boven water te houden. Ook dongen.nieuws.nl ontkomt niet aan de gevolgen van de coronacrisis. We hadden ons van tevoren wel iets anders voorgesteld bij het 10 jarig bestaan van de website.

We hadden heel wat in petto om dit jubileum dit jaar samen met de Dongenaren te vieren. Laten we hopen dat de crisis zo rond de zomer onder controle is zodat we veel van deze jubileumactiviteiten alsnog kunnen uitvoeren. Onze eerste jubileumactiviteit was gepland op zondag 10 mei, nl. het dongennieuws ballonfiësta. Deze is nu gepland op zondag 13 september.

En dan zat ook de jubileumeditie (nummer 10) van de glossy 200% DONGEN er aan te komen. De voorbereidingen voor deze prachtige editie waren al volop gestart  maar zijn door de huidige coronacrisis nagenoeg stil komen te liggen. Omdat er nog volop onzekerheid is over het verloop van een en ander de komende maanden hebben we moeten besluiten om de uitgave van deze jubileumglossy uit te stellen naar het moment waarop de volgende glossy uit zou komen, namelijk december 2020.

Erg jammer, maar een onvermijdelijke beslissing, want bij het maken van zo’n glossy ben je vanzelfsprekend behoorlijk afhankelijk van de advertentiemarkt en die is nu op zijn zachtst gezegd behoorlijk aangeslagen. Natuurlijk hopen we dat het ergste van de crisis in juni wel achter ons ligt maar de tijd zou dan te kort worden om een kwalitatief hoogwaardig product zoals men dat van ons gewend is, te leveren. Vandaar dus uitstel naar december 2020.

De Gids van Dongen
Wat we nog wel uit gaan brengen voor de zomervakantie is De Gids van Dongen, een handzaam boekwerkje met daarin alle ondernemers in Dongen overzichtelijk op een rijtje. In deze aantrekkelijk vormgegeven gids, die  gratis huis aan huis verspreid wordt, is ook gemeente informatie en een evenementenkalender te vinden. Ondernemers die in deze Gids van Dongen iets meer op willen vallen kunnen dat al vanaf € 49,00 excl BTW, een erg vriendelijke prijs. Daarbij komt dan ook nog eenzelfde soort vermelding in de online Gids van Dongen op dongen.nieuws.nl. Meer weten? Bel Bart van Kerkhof op 06-36323131 of mail naar [email protected]

 

 

Reacties