Wees een superheld, blijf thuis!

Foto:

Ingezonden Het is tijd voor bewustwording en daar heeft Nederland jullie bij nodig. De zorgverleners, winkelmedewerkers, hulpdiensten en zelfs het leger staan klaar voor ons allemaal. En wat doen een heleboel mensen? Ze houden zich niet aan de adviezen. Daarom willen wij jullie vragen om deze poster als download op jullie online media te plaatsen en/of in jullie dagbladen af te drukken (zou tof zijn).

Ik hoor jullie denken: deze afzender is gek! Dat ontkennen wij niet. We zijn vooral gek van Nederland, gek op het leven en gek van de zorg. Wij hopen dat als jullie je krachten bundelen de bewustwording massaal wordt vergroot en we samen de verspreiding van dit virus kunnen remmen en stoppen. De huidige berichtgeving is duidelijk maar spreekt gewoon niet iedereen aan. Daarom deze poster in de bijlage. Deze kunnen mensen uitknippen of downloaden en printen, ze kunnen hun naam erop zetten (ze tekenen als het ware een soort contract) en voor hun raam hangen. Het mooiste is als ze deze boodschap zelf ook massaal delen met vrienden, bekenden via social. Laten we samen dit corona virus stoppen door de bewustwording om binnen te blijven als een virus te verspreiden. Helpen jullie mee?

www.Gelukzusters.nl (hier kun je  de poster ook in wit downloaden – wel zo handig – dan is je thuisprinter niet gelijk leeg)

Wees een superheld, blijf thuis!

Hang deze poster voor je raam, mét je naam erop. Stuur m naar je vrienden en buren, deel jouw poster op je socials en help zo andere mensen om ook bewust thuis te blijven. Samen helpen we de zorg, samen stoppen we dit virus.

Wie we zijn
Gelukzusters zijn Dongenaren Fenne van den Bos en Susanne van Riel. Wij hebben een missie en dat is het werkplezier van iedereen die in de zorg werkt vergroten. Dat doen wij door het geven van advies, trainingen en het geven en delen van inspiratie. Susanne werkt onder andere als werkgelukdeskundige bij een thuiszorgorganisatie. Fenne geeft trainingen op het gebied van lekker werken in de zorg. Wij zijn op een missie. Alles is nu anders. We willen iets doen, iets met impact. Doen jullie mee? In de bijlage de poster. Knal uiteraard je eigen logo erbij. Gooi de onze eraf. Het maakt niet uit, maar inspireer en bereik morgen iedereen van jong tot oud in Nederland. Juist als iedereen meedoet kunnen we het verschil maken en ons land helpen.

 

Reacties