Gratis Film 1 en kinderzenders bij Ziggo

Foto: Flickr/DennisM2

Nu Nederlanders worden opgeroepen thuis te werken en veel kinderen niet naar school mogen en zich thuis dienen te vermaken, heeft Ziggo enkele kanalen opengesteld om de pijn van het verplicht thuis zitten te verzachten.

Gratis Film 1 en kinderzenders bij Ziggo
VodafoneZiggo heeft besloten om de komende vier weken in verband met de huidige coronacrisis in Nederland een aantal kanalen bij kabelbedrijf Ziggo voor alle klanten op te zetten. Het aanbod is door iedere klant online met mobiele dienst Ziggo GO te bekijken. Op televisie zijn de zenders via de interne kabeltuner en tv-decoders, zoals de bruikleendecoders Mediabox Next en Mediabox XL te bekijken. Bij televisie en tv-decoders is wel gebruik van smartcard en/of CI-module noodzakelijk.

Film1
Film1 levert een breed aanbod van films en klassiekers in alle genres. Ziggo is niet de enige aanbieder die de komende vier weken de vier lineaire film1-kanalen voor alle digitale klanten openzet. Onder meer KPN doet dit ook. Bij Ziggo zijn de Film1-kanalen vanaf voorkeuzepositie 101 tot en met 104 beschikbaar.

Nog meer zenders open
Ziggo zet ook kinderzenders uit het aanvullende tv-pakket Ziggo Movies & Series XL de komende vier weken op. Het gaat om de zenders Nicktoons (voorkeuzekanaal 303), Nick Music (voorkeuzekanaal 304), Pebble TV (voorkeuzekanaal 305), Nick Jr. (voorkeuzekanaal 306), Boomerang (voorkeuzekanaal 309), Baby TV (voorkeuzekanaal 310), RTL Telekids (voorkeuzekanaal 312) en Comedy Central Extra (voorkeuzekanaal 124).

Ziggo Kanaal 13
Ziggo maakt op het eigen Kanaal 13 een speciale programmering dat bestaat uit content voor kinderen aangevuld in het weekend met content voor oudere mensen zoals cabaret.

Reacties