Verrassend Dongen gaat door

Foto: Jan Stads/Pix4Profs

Inmiddels is het niet meer weg te denken van de Dongense evenementenkalender; de Verrassend Dongen dag. Ieder jaar op tweede pinksterdag (dit jaar is dat op 1 juni 2020) wordt er een verrassende route gepresenteerd waarbij verschillende leuke bedrijven hun deuren open stellen om te laten zien wat er in Dongen allemaal te beleven is. Een dag voor jong en oud, altijd met een verrassende twist!

Verandering
Ook dit jaar gaat de organisatie er weer een mooie dag van maken! Wel zijn er achter de schermen een flink aantal zaken veranderd. Waar voorheen de gemeente Dongen een grote rol speelde in de organisatie en promotie, zal dat dit jaar overgenomen worden door de werkgroep Verrassend Dongen. Een groep met enthousiaste Dongenaren die zich willen inzetten voor het behoud van de Verrassend Dongen dag.

Op zoek!
Inmiddels hebben zich al heel wat bedrijven gemeld voor de deelname, dank daarvoor! Natuurlijk is de werkgroep altijd op zoek naar leuke bedrijven die zich willen presenteren op deze dag. Je kunt je als locatie aanmelden, maar je kunt je bedrijf ook presenteren op één van de deelnemende locaties. Wil jij je bedrijf op een verrassende manier presenteren aan duizenden mensen? Meld je aan op [email protected].

Heb je geen bedrijf maar zou je het super leuk vinden om als vrijwilliger aan de slag te gaan? Of om mee te denken in onze werkgroep? Meld je dan ook aan op [email protected]. We gaan er samen met jullie dit jaar weer een grandioos succes van maken! Tot 1 juni!

Reacties