Dongense illusionist Niels Houtepen verrast met interactieve mind-experimenten

Foto:

Geniet 7 maart van een optreden van Dongenaar Niels Houtepen waarin niets is wat het lijkt. ‘Choice’ gaat over het maken van keuzes en de beperkingen die we onszelf soms opleggen waardoor we de keuzes die we graag willen maken niet maken. Welke keuze maak jij?

Niels Houtepen, filosofisch illusionist, speelt op onnavolgbare wijze met het brein van zijn publiek. Dat doet hij om te verwonderen. Maar vooral omdat hij wil laten ervaren dat de allergrootste illusionist het leven zelf is. Want kun je erop vertrouwen dat de realiteit die je waarneemt, ook de waarheid is? Bestaan toekomst en verleden of is het eigenlijk altijd Nu? En hoe zit het mijn wil en mijn gedachten? Zijn die wel van mij?

Niels nodigt je uit om aannames over jezelf en je leven onder de loep te nemen. Vastgeroeste ideeën over controle, vrije wil, tijd en ‘de waarheid’ laat je vanzelf los wanneer je getuige bent van zijn interactieve mind-experimenten. Hij betrekt je zodanig in zijn verhaal dat het ongemerkt ook jouw verhaal wordt. ‘Choice’ gaat over illusies; onware waarheden die je koestert omdat je je niets anders kunt voorstellen. Tot deze avond; Niels opent je ogen, verruimt je bewustzijn en verwarmt je hart.

Zaterdag 7 maart
Aanvang 20.15 uur
Kaarten á € 18,50 (inclusief consumptie) zijn verkrijgbaar via www.decammeleur.nl

Reacties