Informatieavond Walking Football 9 maart bij DVVC

Foto: Pixabay License

De voetbalsport is een liefhebberij voor velen. Jongen, meisje, jong of oud(er). Sinds jaar en dag is DVVC een voetbalclub voor al die liefhebbers van deze mooie sport. Dat zie je terug in de grote diversiteit van de teams: Jeugd- en Senioren, gemengde teams, veteranenteams (ook een dames veteranen!), meisjes- & vrouwenteams, het G-team.

Nieuw initiatief: Wandelvoetbal.
Een relatief nieuwe loot is Walking Football, gericht op 60+. Het hoeft vanaf nu dan ook voor 60-plussers niet meer alleen bij het kijken van een voetbalwedstrijd te blijven. Het Walking Football doet zijn intrede in Dongen; Bij DVVC! Voor alle belangstellende wordt daarom een informatiebijeenkomst gehouden.

Informatiebijeenkomst over Walking Football
Concordianen 60+ Fit nodigt alle 60-plussers daarom van harte uit op de  informatiebijeenkomst van maandag 9 maart, om 19.30uur in de DVVC kantine.  De informatie wordt gegeven door; Jan van Gool, oud-trainer van DVVC1 en tegenwoordig sterk betrokken bij het Walking Football. Zo heeft Jan al een WlkingFootball team opgezet en speelt hij zelf ook WF. Iemand die dus weet waar hij over praat.

Walking football, zoveel meer dan alleen voetbal:
Vanaf nu kunnen de spelers van weleer, de 60+, terecht bij DVVC. Om met hun liefhebberij, de voetbalsport, weer actief in de weer te gaan. En ook als je als nu 60-plusser vroeger nooit gevoetbald hebt is het nu zeker een mooi moment om er mee te beginnen. Walking Football is zoveel meer dan alleen het spelletje met de bal. Bewegen is goed voor lijf en leden en het delen van eenzelfde liefhebberij is goed voor de sociale contacten tijdens een gezellig samenzijn. Zo ga je samen bewegings- en sociale-armoede tegen. Tot ziens dus in de kantine van DVVC op maandag 9 maart om 19.30uur.

Alvast meer weten?
Om alvast iets meer te weten te komen kun je een kijkje nemen op de website van DVVC via: Senioren en dan Walking Football. Of neem contact op met Jan Verheijen, trainer/coach van het Concordianen 60+ Fit-team. Hij vertelt graag alles over Walking Football. Tel: 06-15828420 of via e-mail: [email protected]

Reacties