Geurend en kleurend NLDoet bij de Stormvogels op 14 maart

Foto:

Wil je een dagje de handen uit de mouwen steken voor Scouting De Stormvogels? Doe dan op 14 maart 2020 mee met NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Je maakt kennis met wat De Stormvogels kunnen bieden als vrijwilligerswerk en je helpt ons een klus te klaren. En het is nog gezellig ook!

Dit jaar gaan we het terrein van De Stormvogels aanpakken. Omdat het rondom en op ons terrein weinig aantrekkelijk was hadden we vorig jaar  nogal wat last van de eikenprocessierups. Daarom gaan we bloemen en planten zaaien die de natuurlijke vijanden van de eikenprocessierups aantrekken. Een bijkomend voordeel is dat we hiermee ook de bijen en vlinders helpen. En natuurlijk is een terrein waar het straks vol met bloemen staat mooi om naar te kijken en heerlijk om te ruiken!

Heb je zin om hieraan mee te werken? Je bent van harte welkom. We kunnen handjes genoeg gebruiken, want er is naast het zaaien en planten ook nog ander tuinonderhoud te doen. Meld je aan via https://www.nldoet.nl/klus/terrein-beplanten-met-geurende-en-kleurende-struiken-en-planten

Wij zorgen voor wat lekkers en voor een afsluitende lunch. Meer info over deze dag volgt na aanmelding.

Reacties