Jouw bedrijf in de 10e glossy? Verzeker je van een plek in de jubileumeditie!

Foto:

In jdecember verscheen de negende editie van de glossy 200% DONGEN. De reacties waren weer overweldigend en dat inspireert de makers natuurlijk om aan de slag te gaan met de volgende editie(s) van deze bijzondere magazines.

In juni 2020 verschijnt nummer 10.  En dat ook nog in het jaar dat dongen.nieuws.nl 10 jaar bestaat. Dubbel feest dus. Het wordt weer een prachtige jubileumeditie vol boeiende verhalen, aangrijpende interviews, fotoreportages, recepten… kortom weer een magazine met een 200% Dongens karakter. Met natuurlijk ook de mogelijkheid om een mooi plekje voor uw bedrijf te reserveren.

De 200% glossy’s blijken echte bewaarexemplaren.  Voor adverteerders betekent dat eindelijk een mogelijkheid om te adverteren met blijvende waarde. En dat kan al vanaf 175,00 euro. Voor dat bedrag heb je namelijk al een advertentie van 1/6 pagina. In full color op mooi glossy papier en met een oplage van 11.500 exemplaren. Reserveer nu snel je plekje via [email protected] of bel Bart van Kerkhof op 06-36323131.We merken dat de animo groot is om in deze jubileumeditie te staan. Wacht dus niet te lang en neem snel contact met ons op.

Natuurlijk zijn er ook mogelijkheden om wat groter uit te pakken. Een advertentie kan bv ook een kwart- een halve- of een hele pagina zijn. Of zelfs een dubbele pagina. Daarnaast is het mogelijk je bedrijf in een advertorial van meerdere pagina’s (4, 6 of 8) op een mooie aantrekkelijke manier te presenteren. Bij alle advertorials zijn een professionele redacteur en fotograaf inbegrepen. Meer weten? Wacht dan niet te lang en stuur een mail naar bovenstaand adres of bel naar Bart van Kerkhof.

Wist u dat er ook in de regio 200% glossy’s zijn. In juni verschijnt ook de vijfde editie van de glossy 200% ZUNDERT én de derde editie van de 200% CUBAG (Chaam, Ulicoten, Baarle, Alphen en Galder). Natuurlijk zijn er ook doorplaatsingsmogelijkheden zodat uw advertentie of advertorial bij een nog groter publiek terecht komt.

Wilt u uw bedrijf eens op een bijzondere  manier presenteren met blijvende waarde|? Schroom dan niet en neem contact op. Wij nemen graag de mogelijkheden met u door.

 

Reacties