Dongen legt huidige selectiespelers vast voor volgend seizoen

Foto:

Nadat de Technische Commissie van vv Dongen eerder dit seizoen had besloten twee jaar door te gaan met trainer Osman Erbas en zijn assistent Ozcan Ozkaya, zijn er de afgelopen weken gesprekken gevoerd met de huidige selectiespelers.

De Technische Commissie en de staf steken niet onder stoelen of banken tevreden te zijn met de huidige selectie. Daardoor was het streven om door te gaan met het merendeel naar het volgende seizoen. Het past bij vv Dongen om met eigen spelers verder te willen. Daarnaast is het goed om verder te bouwen aan de fundering die door Osman Erbas is gelegd bij aanvang van zijn trainerschap bij vv Dongen.

Salaint detail: spelers die vorig jaar nieuw aan de selectie zijn toegevoegd, voelen zich zeer thuis bij vv Dongen. Mede door de sfeer, en vooral ook door de spelers die al langer onderdeel zijn van de selectie, is er een belangrijke basis gelegd voor de verdere ontwikkeling van het team.  ,,Voetballen doe je met je hart en doe je samen en dat past binnen de identiteit die vv Dongen wil uitstralen vanuit de club. Dat is de reden dat we zeer verheugd zijn te melden dat we zeker zijn dat we ook volgende jaar de volgende jongens weer op het hoogste niveau terugzien tussen de lijnen op sportpark De Biezen,” meldt een trotse voorzitter John Paul Verkooijen.

Jan Gerrits jr. Mohammed Mansaray, Luuk Hultermans, Wessel Sprangers, Mart van Bree, Nassim Asrih, Thom Avontuur, Anouar Moukouh, Tom Wijkmans, Oguzhan Kacanci, Jur Heijstee, Gijs Timmermans, Dilaver Solak, Ridouan Kasroui, en Robert Roosen.

Reacties