Gentlemen of Dongen: Voorverkoop sluit… BIJNA

Foto:

De voorbereidingen lopen al langer maar nu komt het wel heel dichtbij. Aan het eind van deze week barst het feest der feesten weer los! De Gentlemen kijken uit naar de komende editie op carnavals-vrijdag, -zaterdag en -zondag. Niet geheel zonder reden want komend jaar is hun 5 jarig jubileum waar onder andere DIAZ&BRUNO, Dansado en de Feestneger, DJ Jantje en DJ Martropez zijn te vinden op het podium.

“Kaarten zijn nog te koop!”, klinkt het vanuit een van de kantoren van JC de Poort waar de Gentlemen of Dongen hun thuisbasis heeft. Aan de telefoon is Ruud Vonk, sinds 2019 voorzitter van de Gentlemen. Aan de andere kant van de lijn is een leerling van het Cambreur college die het feest van het jaar niet wil missen. Hij heeft een kaartje, hij is er bij! “Dit is een normale gang van zaken”, bevestigt Jesse Verbunt, “de week voor carnaval ontvangen wij heel wat telefoontjes, appjes en DM’s van bezoekers en hun ouders. Tot en met dinsdag 18 februari 23.55 uur kunnen er kaarten worden gekocht via onze ticketpagina gentlemenofdongen.nl/kaarten.

Voor de ‘zwevende carnavalvierders’ zijn op alle avonden OOK AAN DE DEUR nog kaarten te koop (VOL = VOL)! Wil je zeker weten dat je er bij bent, koop dan voor dinsdag 18 februari 23.55 uur via de website! Langer houden we het team niet op want er moet nog veel gebeuren! Chef-logistiek Thomas Vellekoop loopt al weer met een flip-over voorbij met een ellenlange takenlijst, Kevin Damen probeert er voor te zorgen dat de lichtshow de stoppen er niet uitslaat, door Matthijs Cuvelier en Robbert Thelosen worden de laatste posters opgehangen en Karin Asselman zorgt samen met de nieuwe aanwinst Riva van Baardewijk dat de zaal er weer perfect uitziet.
Dongen.nieuws.nl wenst het team heel veel succes en leut bij hun 2020-editie!

Gentlemen of Dongen
Open op carnavalsvrijdag, – zaterdag en zondag 19.30-00.30 uur (deur sluit om 21.00 uur)
VVK: € 4,50 per dag / € 12,- passe-partout via gentlemenofdongen.nl/kaarten
Deurverkoop: € 5,50 per dag / € 15,- passe-partout (verkrijgbaar op vrijdag)
Vind ze online op: Snapchat (gentlemen-0162), Instagram (gentlemenofdongen) en Facebook
Gentlemenofdongen.nl / [email protected] / 06 10 95 19 38 (Whatsapp)

Reacties