Gentlemen of Dongen: Voorverkoop van start!

Foto:

Het is weer zover! De kaarten voor hét carnavalsfeest van Dongen en omstreken zijn weer in de verkoop gegaan! Op 21, 22 en 23 februari breken de Gentlemen of Dongen de tent weer af voor de 18-minners van Dongen en omliggende dorpen.

De formule blijkt een succes gezien het feit dat de organisatie het 5 jarig jubileum viert in 2020. Trots zijn de organisatoren dan ook op de line up die ze dit jaar weer wegzetten. Artiesten als DIAZ&BRUNO, Dansado en de Feestneger, internetsensatie DJ Jantje en vele anderen zullen tussen 19:30 uur en 00:30 uur het podium betreden en het Peeënrijk op de grondveste laten trillen.

Kaarten voor de Gentlemen of Dongen zijn te verkrijgen via de website gentlemenofdongen.nl/kaarten. Om het, zelfs met een strakke line-up, voor iedereen toegankelijk te houden kosten kaarten in de voorverkoop slechts €4,50 per avond, en €12,- voor alle drie de avonden. Bij een passe-partout ontvangen de bezoekers ook nog het speciale jubileum polsbandje.
Ook aan de twijfelaar is gedacht, want aan de deur zijn de kaarten te krijgen voor slechts € 5,50 per avond of € 15,- voor drie avonden (op vrijdag verkrijgbaar). De organisatie waarschuwt wel: OP = OP.

Volg het nieuws omtrent de Gentlemen of Dongen via gentlemenofdongen.nl, Instagram, Facebook of Snapchat (gentlemen-0162) en via dongen.nieuws.nl.

Reacties