Meer mogelijk met MAVO

Foto:

In aanloop naar de Open Dag op het Cambreur College op woensdag 12 februari lichten we de afdelingen een voor een uit. Deze keer nemen we een kijkje bij de MAVO

Meer mogelijk met MAVO
Zie jij jezelf al rondlopen in het kleine, gezellige gebouw aan de Bolkensteeg, samen met onze 300 mavoleerlingen? Waar iedereen elkaar kent. Waar er allerlei activiteiten zijn om het groepsverband te versterken: introductiedagen, projecten en een ski-excursie. Bezinningsdagen in mavo-3 zorgen ervoor jij jezelf en je medeleerlingen meer leert waarderen en dat leidt tot
wederzijds begrip. Een speciale plek op het rooster heeft het vak Dienstverlening & Producten. Hier leer je omgaan met de computer, leer je samenwerken en verdiep je je in allerlei opleidingen en beroepen die na de mavo voor jou bereikbaar zijn. Ook ga je op stage. Je kunt dan in de praktijk zien of het beroep dat jou zo leuk lijkt ook echt bij je past. Met mavo is meer mogelijk, dat ga je zien!

Waardevolle bezinningsdagen
Gewoon drie dagen samen op pad, spelletjes doen, in groepjes gesprekken voeren, luisteren naar indrukwekkende verhalen van gastsprekers en je docenten en medeleerlingen op een heel andere manier leren kennen. Uniek voor het Cambreur!

Nieuw: Digiwijs
Op de eerste schooldag krijg je je eigen laptop. Maar daar moet je dan wel mee om kunnen gaan. Dat leer je bij het vak digiwijs en daarna bij het vak Dienstverlening & Producten. Echt handig, zeker als voorbereiding op een vervolgopleiding.

Superleuke introductie
Start je op de mavo-afdeling, dan ben je verzekerd van een aantal leuke activiteiten, waarbij je je klasgenootjes extra goed leert kennen. Expeditie Robinson bijvoorbeeld, of samen skiën in Bottrop.

OPEN DAG 12 FEBRUARI 2020 16.00 – 20.00 uur
Gebouw A: Mgr. Schaepmanlaan 13
Gebouw B: Mgr. Schaepmanlaan 2
Gebouw C: Bolkensteeg 9

Je bent welkom!!

Reacties