Kaarten ouderenmiddag op 10 februari beschikbaar

Foto:

De ouderenmiddag van stichting ‘de Peeënstekers’ is er voor de carnavalsvierders van Dongen op leeftijd. Op dinsdagmiddag 25 februari geldt voor de middag in de ‘De Boerenfistschuur’ (de Cammeleur) een leeftijdgrens van 65 jaar en ouder.

Zoals ieder jaar zal het ook dit jaar weer een rijk gevulde middag zijn. Een keur van Peejelandse artiesten zal tussen 13.00 uur en 17.30 uur een vermakelijk programma wegzetten.

Inmiddels zijn de artiesten al vastgelegd en kunnen wij u verklappen dat we onze oppersauwelaar dit jaar van de partij is. Tevens zien we ook het auw loof optreden met hun winnende lied van het Grand Gala du Pee, namelijk “agge mar leut het”. Daarnaast zullen ze nog een act gaan opvoeren die nog nooit in het Peeënrijk is vertoond.

Verder kunnen we al wel zeggen dat u zowel muzikaal als op het gebied van cabaret niets tekort zult komen. Als u zin hebt in een gezellige ouderwetse carnavalsmiddag, uw agenda is nog leeg op dinsdagmiddag 25 februari en u bent 65 jaar of ouder? Dan bent u van harte welkom tijdens de ouderenmiddag. De toegang is gratis en onze vrijwilligers zullen u zeker in de watten leggen. De zaal van de ‘De boerenfistschuur’ (de Cammeleur) gaat om 12.30 uur open. De kaarten zijn 10 februari 2020 om 10 uur gratis af te halen in ‘De Boerenfistschuur’ (de cammeleur). Let wel op er worden maar 2 kaarten per persoon uitgegeven.

Bent u jonger dan 65 dan mag u niet de zaal in! In de foyer van ‘De Boerenfistschuur’ kunt u wel de sfeer van dit evenement proeven. In de loop van de middag zal kapel ‘Blaospiepel’ hier optreden. De ouderenmiddag wordt mede mogelijk gemaakt door Stichting Donckhuysouderenmiddag

Reacties