Parkplezier zoekt vrienden en supporters voor een bruisend park

Foto:

Park Vredeoord, in het hart van Dongen, wordt op dit moment fraai opnieuw ingericht. En dat biedt volop kansen en mogelijkheden voor de toekomst.

Park Vredeoord moet het bruisende hart van Dongen worden, een plaats waar het prettig vertoeven is. Stichting Parkplezier zet zich al 10 jaar met hart en ziel in om het park te laten leven en beleven. Het park moet de plek zijn voor activiteiten, ontmoeting, beleving en ontspanning voor alle Dongenaren.  In de afgelopen 10 jaar is flink aan de weg getimmerd en is er al veel bereikt. Het bomenpad, de leskist voor basisscholen, het interactief vogelbord, de speeltoestellen, de Dag van het Park, Proef Dongen, en het Parkpodium.
Parkplezier wil ook de komende tien jaren aan de slag blijven om die functie van het kloppend hart van Dongen te versterken. Samen met partners. Maar daar is geld voor nodig.

Iedereen, die het park een warm hart toedraagt, kan daar een bijdrage aan leveren door vriend of sponsor te worden. Parkplezier werkt daarvoor met schenkingscertificaten voor de looptijd van vijf jaar voor vriendelijke bedragen. Er zijn certificaten voor particulieren en voor bedrijven/organisaties.

Als waardering voor uw bijdragen, stelt Stichting Parkplezier daar graag iets tegenover:

  • Uitnodigingen voor onze bijeenkomsten en evenementen, waarop u onze andere partners kunt ontmoeten. Particuliere certificaathouders krijgen ieder jaar een kleine attentie.
  • Bedrijven/organisaties worden, als zij dat wensen op onze website vermeld én in onze (sociale) media en nieuwsbrieven.
  • Lenen van onze materialen (tenten, tafels en speelmaterialen) .
  • Gebruik van het park voor bijvoorbeeld een gezellige activiteit met familie of personeel .

Belangstelling? Kijk op onze site www.parkplezier.nl. Voor meer informatie: [email protected]

Reacties