Fijn samen eten!

Foto: Pixabay License

Stichting Welzijn Ouderen Dongen organiseert al jaren diverse activiteiten ter bevordering van een gezellig samenzijn voor senioren. De organisatie van de Eetpunten in Dongen is er een van.

Betrokken vrijwilligers van SWOD staan klaar om u te ontvangen met een gezellig praatje en om u uiteraard van al het eten en drinken te voorzien! Het eten wordt verzorgd door Vermeulen Social Catering. Vermeulen staat bekend in Dongen, Oosterhout en omstreken voor lekker eten van hoge kwaliteit. De uitgebreide maaltijd bestaat uit een voorgerecht, hoofdgerecht, nagerecht en tot slot wordt er samen nog gezellig een kopje koffie of thee gedronken. De kosten voor deze complete maaltijd bedragen € 8,75 p.p..

Al jaren wordt er iedere laatste vrijdag van de maand fijn samen gegeten in het wijkgebouw Europlus. In januari zijn we gestart met een proef om hier, net als bij het eetpunt dr. Maassen, 2 x per maand te eten. Per heden betekent dit dat de 2e vrijdag van de maand en de laatste vrijdag van de maand gegeten wordt. U kunt zich vanaf nu aanmelden voor het eetpunt Europlus van 14 februari. Op het menu staat een heldere venkelsoep, sucadelapje met rode koolstamppot of visstick met gemengde groenten en mediteraanse aardappelgratin en als nagerecht stoofperen. Aanmelden is mogelijk tot vrijdag 7 februari bij Wilhelmien Laurijsen op 0162– 320807.

Reacties