UWassistent: persoonlijke ondersteuning op basis van úw vraag

Foto:

In februari is het vijf jaar geleden dat Corine Stigter als franchisenemer aan de slag ging voor UWassistent. Als vaste contactpersoon in onze regio, regelt Corine geschikte dienstverleners die een deel van de zorgtaken uit handen nemen.

Extra hulp
Iedereen heeft wel eens momenten dat een beetje extra hulp welkom is. Het huishouden valt zwaar of iemand is op zoek naar tuinhulp, gezelschap, mantelzorgondersteuning of persoonlijke begeleiding. Voor al deze momenten en andere hulpvragen biedt UWassistent ondersteuning op maat.

Vraag neemt toe
“Met de toename van het aantal ouderen, zie ik de vraag naar zorg toenemen. Dat geldt ook voor de vraag naar bekwame en flexibele dienstverleners die deze zorg kunnen verlenen. Ik haal er erg veel voldoening uit om die twee bij elkaar te brengen en te zorgen dat de klant echt dienstverlening op maat krijgt”, aldus Corine. “Tijdens een persoonlijk gesprek breng ik de wensen in kaart en ga ik op zoek naar passende en zorgvuldig gescreende dienstverleners. De keuze is altijd aan de klant: die heeft de regie en bepaalt door wie, wanneer en op welk moment de ondersteuning wordt geleverd”.

Kosten
Er zijn verschillende manieren om de kosten voor deze dienstverlening te betalen. Dit kan vanuit een WLZ indicatie met daarbij een Persoonsgebonden Budget en soms met een beschikking van de WMO. Zelf de kosten betalen is ook mogelijk.

Langer zelfstandig wonen
“Met nadruk op persoonlijke aandacht nemen we zorgtaken uit handen. UWassistent is er voor iedereen. Drukke gezinnen waarvan beide partners werken, maar ook minder validen of mensen met een beperking die zelfstandig wonen. Daarnaast doen mantelzorgers en senioren regelmatig een beroep op ons. Ouderen willen zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Vaak willen of kunnen zij niet bij familie of vrienden aankloppen. UWassistent biedt dan uitkomst”,aldus Corine Stigter.

Jubileum
Binnenkort staat Corine Stigter samen met haar dienstverleners stil bij het jubileum van UWassistent, regio Dongen en Oosterhout. “Dankzij hen kunnen we al vijf jaar de mensen in onze regio van dienst zijn. We gaan vol vertrouwen de toekomst in om ook de komende jaren aan de groeiende vraag naar zorg te voldoen”.

Meer informatie?
Kijk op www.uwassistent.nl of mail naar [email protected]. Dat kan met een zorgvraag maar ook bij interesse in werken bij UWassistent.

Reacties