Senioren kunnen nu gekeurd worden bij CBR-Rijbewijskeuring.nl in Tilburg

Foto:

CBR-Rijbewijskeuring.nl voor senioren 75+ komt vanaf februari 2020 ook in Tilburg rijbewijs keuringen uitvoeren. De keuringen vinden gemiddeld 2 tot 4 keer per maand plaats gedurende het gehele jaar. Locatie Wijkcentrum ‘t Sant, Beneluxlaan 74, 5042 WS Tilburg, exacte datums en tijden op de website cbr-rijbewijskeuring.nl of bellen met 085 2500 414.

Een afspraak maakt u heel eenvoudig via de boekingspagina van CBR Rijbewijskeuring, waar u zelf een datum en tijd kunt inplannen of telefonisch 085 2500 414. Op www.cbr-rijbewijskeuring.nl vind u alle informatie over uw rijbewijs en kunt u direct een afspraak boeken.

Minister van Nieuwenhuizen heeft op 13 juni de Tweede Kamer geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen en de ingezette maatregelen rondom de doorlooptijden van medische beoordelingen bij het CBR. Om te voorkomen dat mensen zonder geldig rijbewijs komen te zitten, geeft het CBR prioriteit aan klanten die tijdig begonnen zijn en waarvan het rijbewijs dreigt te verlopen. Daarbij maakt deze regeling het 75 plussers mogelijk om een jaar met een verlopen rijbewijs te rijden (alleen in Nederland).

CBR Rijbewijskeuring adviseert om uiterlijk 4 maanden voor het verlopen van uw rijbewijs de keuringsprocedure te starten. Lees meer op www.cbr-rijbewijskeuring.nl

Reacties