Repaircafé ’s Gravenmoer en archief heemkundekring “Des Graven Moer”

Foto:

Op zaterdag 25 januari vindt in ’s Gravenmoer het eerste repaircafé van 2020 plaats. Zoals altijd bent u van 10.00 tot 12.00 u. welkom in Dorpshuis De Geubel voor het repareren van uw kapotte spullen, zoals huishoudelijke apparatuur laptop, printer, telefoon en kleding.

Ook voor sieraden kunt u bij het repaircafé terecht. Niet alleen voor reparaties maar ook om bijvoorbeeld van oude sieraden nieuwe te maken en op die manier te hergebruiken. Er is meer mogelijk dan u denkt! Onze specialisten gaan weer aan de slag om uw spullen te repareren of om advies en handige tips te geven. En als er onderdelen moeten worden besteld, willen zij u daar graag bij helpen.

Alle reparaties worden gratis uitgevoerd maar om de kosten te dekken zijn wij blij met uw vrijwillige bijdrage. Wij gunnen uw oude spullen een tweede leven. Ons motto is niet voor niets:
“Weggooien? Mooi niet!!” Het Repaircafé ’s Gravenmoer is een initiatief van de Geubelcommissie en Stichting DonckHuys.

Ook het archief van Heemkundekring “Des Graven Moer” is deze ochtend weer geopend. Bent u op zoek naar geschiedenis van uw familie, bedrijf, school, vereniging enz.: de specialisten van de heemkundekring helpen u graag met zoeken in de archieven.

Noteert u alvast de overige data van het Repaircafé en openstelling archief heemkundekring in 2020:
29 februari
28 maart
25 april
30 mei
27 juni
29 augustus
26 september
31 oktober
28 november

Tot ziens op 25 januari in Dorpshuis De Geubel in ’s Gravenmoer. De koffie staat klaar!!

Reacties