Babet Trommelen van Liefdemoetjevieren genomineerd voor Bruidsfoto Award 2020

Foto:

Op 13 januari 2020 zijn de nominaties bekendgemaakt van de prestigieuze verkiezing Bruidsfoto Award 2020. Babet Trommelen van Liefdemoetjevieren uit Dongen is genomineerd in de categorie emotie. Na eerder met deze foto een Master of Wedding photography Award te hebben gewonnen is ze nu ook genomineerd bij de BFA. ‘’Als 23e jarige had ik nooit durven dromen nu al in deze lijst te mogen staan, 5 jaar ben ik nu bezig en ik dacht dat deze nominatie alleen voor de grootste bruidsfotografen van Nederland waren.’’

Uit een aantal van ruim 1.250 inzendingen koos de vakjury 80 foto’s die meedingen naar een felbegeerde Bruidsfoto Award 2020. De BFA wordt dit jaar voor de 16e keer op rij georganiseerd. In de 8 fotocategorieën zijn telkens 10 foto’s genomineerd. Alle genomineerde bruidsfoto’s zijn te vinden op www.bruidsfotoaward.nl.

Een impressie van de uitreiking van vorig jaar

Publieksprijzen & Overall Winnaar
Met het bepalen van de genomineerden van de Bruidsfoto Award 2020 is de race nu echt van start gegaan. Tot 1 mei 2020 kunnen aanstaande bruidsparen en andere belangstellenden hun stem uitbrengen op hun favoriete bruidsfoto’s via www.bruidsfotoaward.nl.

Op 11 mei 2020 worden de Award winnaars in de 8 categorieën bekendgemaakt tijdens een feestelijke uitreiking. De foto met de meeste publieksstemmen wint ook nog eens de titel Overall Winnaar 2020. Ook kun je stemmen als je niet van plan bent om te gaan trouwen of al heel lang getrouwd bent.

Babet is genomineerd maar wil natuurlijk wel graag winnen, dus stem op haar!

Alle (Dongense) steun is welkom! Stem in de categorie emotie op www.bruidsfotoaward.nl laat het weten op facebook https://www.facebook.com/babettrommelenfotografie/ dat je gestemd hebt en je maakt kans op een lifestylereportage!

Reacties