Qmusic The Party en Jody Bernal komen naar Dongen

Foto: Wesley Maas Fotografie

Q2Events presenteert Qmusic The Party 4uur FOUT! op vrijdag 27 maart 2020 in Dongen met niemand minder dan Jody Bernal en de Qmusic dj’s! Que Si, Que No.. deze keer belooft het nog fouter, grootster en gekker te worden. De Cammeleur zal deze avond weer helemaal in het teken staan van de bekendste Party van Nederland met als thema: Hoe Fouter, Hoe Beter! Bestel snel je tickets want op=op!

Qmusic The Party 4uur FOUT! staat voor dansen, feesten en (her)beleven van de allergrootste Foute hits die eigenlijk best goed zijn! ‘Y-M-C-A!’, ‘No no no no!’, ‘Una paloma blanca’, ‘Sex On The Beach’, ‘Wondefull Days’.. alles komt voorbij! Confetti het publiek in, handjes in de lucht en meezingen met twee Qmusic dj’s en los gaan met mr. Que Si Que No: Jody Bernal!

Al jarenlang is de The Party een begrip in Nederland en een verkleedfestijn waar alle bezoekers altijd verkleed komt. Het is overigens niet verplicht om verkleed te komen, maar wel een stuk gezelliger!

Bestel snel je kaarten!
De eerste 100 Early Bird tickets zijn nu te koop voor €15 via www.q2fouteparty.nl maar op=op en daarna kosten reguliere tickets €18 via de website. Mocht je dit foute spektakel willen meemaken, schaf dan snel je tickets aan! De avond begint om 20:00uur en duurt tot 01:00uur. Toegang vanaf 18 jaar en meer informatie kun je vinden op website.

Reacties