HowieHo Koopjeshal opent haar deuren in de oude Boerenbond in Oosterhout

Foto:

Advertorial Zaterdag opent de tijdelijke koopjeshal van HowieHo haar deuren in het voormalige pand van de Boerenbond aan de Zandheuvel in Oosterhout.

HowieHo Koopjeshal
Op zaterdag 18 januari opent het Dongense bedrijf HowieHo om 9.00 uur haar koopjeshal aan de Zandheuvel/Abdis van Thornstraat. Oosterhout Nieuws sprak de eigenaar Gert-Jan van der Horst over zijn nieuwste Oosterhoutse winkel. “Enkele weken geleden werden we erop gewezen dat het pand van de Aldi/Boerenbond leeg stond en dat ze hiervoor een tijdelijke huurder zochten. Wij zochten juist extra ruimte voor onze handelsonderneming, want we hebben recent een paar grote inventarissen opgekocht. Daarna is het heel snel gegaan en kregen we halverwege december de sleutel al. Sindsdien zijn we volop bezig met het inrichten van de ruim 1.250 vierkante meter showroom! ”

Koopjeshal voor onbepaalde tijd
HowieHo koopt faillissementsboedels, restpartijen en overstock op en verkoopt dat onder andere via veilingsites. Daarnaast hebben ze drie grote loodsen in Dongen waar je (op afspraak) diverse goederen direct kunt kopen. En vanaf zaterdag komt daar dus ook een Oosterhoutse Koopjeshal bij. In de groots opgezette showroom vind je een ruim assortiment met diverse handelsartikelen. Gert-Jan: “We zijn met ons team flink aan het sjouwen en aan het klussen om alles op tijd af te krijgen. De meubels staan bijna allemaal op hun nieuwe plaats. En daarna gaan we verder met het inrichten van de afdelingen met servies, decoratiemateriaal, gereedschap en horeca spulletjes. Hoe lang we op deze plaats kunnen blijven zitten is nog niet bekend. Maar we gaan er wel voor zorgen dat er wekelijks nieuwe spulletjes te vinden zijn!” zo eindigt de Gert-Jan ons gesprek. Hij heeft er duidelijk zin in!

Meer informatie
Opening van HowieHo Koopjeshal op zaterdag 18 januari om 9.00 uur. Je vindt de HowieHo Koopjeshal in het pand langs de Abdis van Thornstraat waar voorheen de Boerenbond zat en waar recent de Aldi in heeft gezeten. Zij zijn open op dinsdag en donderdag tussen 9.00 en 17.00 uur en op zaterdag tussen 9.00 en 15.00 uur. Op de onderstaande Facebookpagina krijg je een impressie van wat je zoal in de winkel kunt vinden.

https://www.facebook.com/howiehandelsonderneming/

Reacties