Australian Bushfire fundraiser bij Uphold Crossfit

Foto: Pixabay License

Al maanden woeden aan de andere kant van de aarde hevige bosbranden. Deze bosbranden hebben reeds het leven gekost aan 40 mensen en miljoenen dieren; laat staan planten en bomen.

Allesvernietigende vuurzeëen razen over het land. Huizen, dorpen, natuur; niets is veilig en alles brand tot de grond af. Extreem tragisch. Gelukkig zijn er de brandweer, militairen, het rode kruis en andere groepen vrijwilligers die met gevaar voor eigen leven de vuurzee helpen te bestrijden. Ook wij kunnen helpen! Door het doneren van financiele middelen om deze reddingsoperatie te ondersteunen.

Wat gaan we doen?
Op zondag 2 Februari vanaf 11:00 zullen we met iedereen die mee wil doen en doneren een 20 minuten durende workout doen. Het plan is om 4 uur lang ieder uur 3 groepen mensen van 20 a 30 man of vrouw aan de workout deel te laten nemen in ruil voor een donatie van 5 euro voor de bosbranden in Australie.

Toegankelijk voor IEDEREEN, lid of geen lid!

Waar gaan we dat doen?
In de hal en op de parkeerplaats van Uphold CrossFit in Dongen (Kanaalstraat 88) .

De Workout
De workout is voor elk niveau en je voert deze met tweetallen uit. Elke workout duurt 20 minuten en is vooral gemaakt voor sportplezier en samenwerking. De workout?

AMRAP 20: (As Many Rounds As Possible)*
100m Buddy Carry (50m each)
10 KB Swings (24/16kg)
15 Air Squats
10 Push-ups
15 Sit-ups
*1 Works, 1 rests

Ja, ik doe mee! Wat nu?
Meld je aan via FaceBook en laat een bericht achter op de evenement pagina waarbij je aangeeft met hoeveel personen je mee wil doen en in welk uurvak. (11:00 – 12:00 / 12:00 – 13:00 / 13:00 – 14:00 / 14:00 – 15:00) Op Donderdag 30 Januari maken we de indeling bekend via FaceBook.

Verdere informatie
– Trek thuis je sportkleding aan en neem een waterfles mee.
– Kom wanneer mogelijk te voet of met de fiets ivm beperkte parkeergelegenheid.
– Betalen kan op de dag zelf voor aanvang van de WOD via PIN of Tikkie; €5,- per persoon.

Reacties